Kärriär inom Alm Partners

Anslut till vårt växande team

Vi erbjuder våra kunder nödvändiga tjänster och lösningar för att utveckla våra kunders affärsverksamheter genom såväl balans- och kapitalhantering, affärsverksamhets- och riskrapportering, systemutveckling som genom myndighetsrapportering. I vår verksamhet ingår även bland annat olika treasury lösningar, modellerad datalagring samt kvalitetssäkring av data. Det viktigaste i vårt arbete är att vi tillsammans skapar en smidigare vardag för våra kunder.

På ALM Partners är du delaktig i en ivrig och växande organisation. Tillsammans har vi väldigt stor erfarenhet och kunskap. Hos oss får du chansen att utvecklas och växa.

Vi erbjuder dig:

  • En ivrig och motiverad arbetsgemenskap
  • Omfattande hälsovårds och tandvårds tjänster, samt ett brett försäkringspaket
  • Idrotts- och kulturförmåner
  • Omfattande skolningsmöjligheter
  • ALM Partners resultatbelöningssystem

På ALM Partners vill vi ta väl hand om våra arbetstagare, så att de mår bra både i arbete och på fritiden. Vår organisation består av personer med varierande bakgrund. Men även om de flesta av oss har en högskoleexamen och väldigt olika arbets- och utbildningserfarenheter finner vi en gemenskap i vårt intresse för finansbranschen.  En jämlik, inspirerande och utvecklings uppmuntrande organisationskultur är viktigt för oss och vi vill arbeta i en trevlig miljö.