Kärriär inom Alm Partners

Anslut till vårt växande team

Vi erbjuder våra kunder nödvändiga tjänster och lösningar för att utveckla våra kunders affärsverksamheter genom såväl balans- och kapitalhantering, affärsverksamhets- och riskrapportering, systemutveckling som genom myndighetsrapportering. I vår verksamhet ingår även bland annat olika treasury lösningar, modellerad datalagring samt kvalitetssäkring av data. Det viktigaste i vårt arbete är att vi tillsammans skapar en smidigare vardag för våra kunder.

På ALM Partners är du delaktig i en ivrig och växande organisation. Tillsammans har vi väldigt stor erfarenhet och kunskap. Hos oss får du chansen att utvecklas och växa.

Vi erbjuder dig:

  • En ivrig och motiverad arbetsgemenskap
  • Omfattande hälsovårds och tandvårds tjänster, samt ett brett försäkringspaket
  • Idrotts- och kulturförmåner
  • Omfattande skolningsmöjligheter
  • ALM Partners resultatbelöningssystem

På ALM Partners vill vi ta väl hand om våra arbetstagare, så att de mår bra både i arbete och på fritiden. Vår organisation består av personer med varierande bakgrund. Men även om de flesta av oss har en högskoleexamen och väldigt olika arbets- och utbildningserfarenheter finner vi en gemenskap i vårt intresse för finansbranschen.  En jämlik, inspirerande och utvecklings uppmuntrande organisationskultur är viktigt för oss och vi vill arbeta i en trevlig miljö.  

Vill du bli expert i framtiden?

Trainee Program

ALM Partners växer i snabb takt och vi söker under årets lopp efter nya framtida experter till våra varierande, krävande och utvecklande trainee-program inom våra olika verksamheter. Till våra trainee-program kan såväl nyligen examinerade studenter och studerande, som är i slutskedet av sina studier söka, som till exempel någon som önskar ändra riktning i sin karriär.

Vi söker regelbundet efter bland annat Analytiker-, Data Engineer & Scientist- samt Developer-trainees. Du behöver inte vara en färdig expert, det räcker väl med att du aktivt vill utveckla dina kunskaper och att du är ivrig på att lära dig nya saker inom din bransch, du fungerar i team samt att du vill arbeta tillsammans för att förenkla våra kunders vardag.

Vi kommer att meddela på webbplatsen när nästa sökning öppnas!